Swingfit

 

Ook jij denkt vast wel eens: ik zou eigenlijk meer moeten bewegen…..

Iedere maandagavond zin in een nieuw feestje?

Graag willen bewegen op muziek maar de drempel voor je gevoel vaak te hoog?

 

Kom dan naar Swingfit!

 

Vind je het gewoon heerlijk om te bewegen op muziek, geen moeilijke passen of choreografieën, maar lekker te sporten in een ontspannen sfeer met een groep vrouwen variërend van 20+ jaar?  Dan bent u van harte welkom bij Swingfit.

 

SwingFit staat voor swing je fit.

Deze les ervaar je hoe het is om lekker te bewegen op muziek als emotionele uitlaatklep of om na een drukke dag het hoofd leeg te maken. Want dansen is goed voor je houding en je fysieke gestel (souplesse, conditie en spieren) en bovendien verbrand je ongemerkt ook nog heel wat calorieën.

Bij SwingFit dansen we op diverse muziek stijlen (salsa, moderne top 40 muziek, merengue, enz) en doen we verschillende dansstijlen aan met eenvoudige pasjes.  Zo starten we de les altijd met een goede warming up en eindigen met een heerlijke ontspannen cooling-down waarbij we de spieren stretchen . Bovendien wordt er wekelijks een andere les aangeboden en wordt er ook regelmatig gebruik gemaakt van Toning Sticks, Dumbels, en Dynabands.  

Geen maandagavond is hetzelfde!

Het is vooral een hele energieke, afwisselende les waar iedereen aan kan meedoen en geen ruimte is voor gene, voel je vrij!

 

Swing je fit met SwingFit!

 

Om te kijken wat het lesrooster is klik dan hier